Top 50 Universities Ranking in Albania 2022

# Logo University City CR WR
1 flag Universiteti i Tirans Tirana 1 6608
2 flag Universiteti Epoka Tirana 2 6809
3 flag Universiteti Politeknik i Tirans Tirana 4 8137
4 flag Universiteti i New York-ut n Tirana Tirana 5 8283
5 flag Universiteti Europian i Tirans Tirana 5 8355
6 flag Universiteti Bujqsor I Tirana Tirana 9 8769
7 flag Kolegji Universitar Bedr Tirana 9 8955
8 flag Universiteti Ismail Qemali, Vlor Vlore 11 8974
9 flag Universiteti Polis Tirana 11 9121
10 flag Universiteti Katolik Zoja e Kshillit T Mir Tirana 12 9323
11 flag Universiteti Marin Barleti Tirana 15 9782
12 flag Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi Tirana 17 10288
13 flag Universiteti I Mjeksis, Tirana Tirana 17 10351
14 flag Universiteti i Arteve Tirana 18 10484
15 flag Universiteti Privat Albanian University Tirana 19 10727
16 flag Universiteti Metropolitan Tirana Tirana 20 10830
17 flag Kolegji Universitar Instituti Kanadez I Teknologjis Tirana 21 10970
18 flag Kolegji Universitar Luarasi Tirana 22 11043
19 flag Universiteti Mesdhetar i Shqiperise Tirana 24 11306
20 flag Akademia e Studimeve Albanologjike Tirana 25 11434
21 flag Universiteti I Sporteve t Tirans Tirana 25 11762
22 flag Kolegji Universitar Pavarsia Vlor Vlore 26 12165
23 flag Universiteti Aldent Tirana 27 12175
24 flag Kolegji Universitar Logos Tirana 28 12561
25 flag Kolegji Universitar Wisdom Tirana 29 12586
26 flag Tirana Business University College Tirana 30 12656
27 flag Kolegji Universitar i Biznesit Tirana 32 12702
28 flag Kolegji Universitar Reald Vlore 33 13064
29 flag Kolegji Universitar Qiriazi Tirana 34 13159
30 flag Akademia Ivodent Tirana 35 13197